playtech casino reviews epiphone

Villa Otium

Een uniek concept:

(Otium: vrije tijd, eervolle rust, rustpoos, welverdiende rust, rust met waardigheid)

Of het nu om een resort, guesthouse of vakantiewoning gaat maakt niet uit want bij ons kan je voor alles terecht.  Onze doelstelling is om iedereen (vrienden, families, jongeren, bedrijven, enz…) een eigen, rustgevende plek te geven in een prachtige, bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen waar ze, met een huiselijke sfeer, volledig zichzelf kunnen zijn. 

Het gebouw en de infrastructuur:

Het volledig nieuw opgetrokken gebouw (in U-vorm) heeft een totale oppervlakte van ongeveer 700m² waarvan meer dan 550m² ter beschikking staan van onze gasten. 

Alle ruimtes die toegankelijk zijn voor onze gasten liggen op de gelijkvloer (behalve de leesruimte, kamers van de suite en 1 slaapkamer in het hoofdgebouw).  Rolstoelpatiënten kunnen zich voor de rest zonder moeite overal begeven.

In het hoofdgebouw hebben we 4 slaapkamers met telkens een eigen terras (behalve de kamer op eerste verdieping) en badkamer (waarvan 1 kamer en badkamer volledig ingericht is voor rolstoelpatiënten of mindervaliden), WC, internetcorner, grote volledig geïnstalleerde open keuken, grote berging met extra frigo en diepvriezer, eetkamer voor 22 personen, salon met open haard, grote televisie met DVD-speler (soundbar) en een mezzanine met leesruimte.  Er is draadloze internet in het gehele gebouw.

In een tweede gebouw bevinden zich 3 slaapkamers met eigen badkamer en overdekt terras en 1 duplex suite met 2 slaapkamers, badkamer, salon (met TV, DVD-speler en stereo installatie), WC en overdekt terras.

Alle onze kamers zijn voorzien van luxe boxspring bedden of designbedden (enkel bed van 90×200 en dubbel bed van 180×200 of 180×220), TV (behalve de kamer op eerste verdieping van hoofdgebouw en de kamers van de suite), kluis, kleerkast, eigen badkamer met (inloop)douche of bad, lavabo en (afgesloten) WC.  De meeste kamers hebben een bureel.  Er zijn ook 2 connecting-rooms aanwezig. 

In het derde gebouw hebben wij onze ontspanningsruimte ondergebracht met luxe sauna (12 personen), omkleedruimte, doucheruimte (4 douches), relaxruimte, WC en tafeltennis.

Alle kamers, salon, eetkamer, keuken en relaxruimte zijn voorzien van een eigen klimaatregeling en airco.

Te midden van deze 3 gebouwen hebben wij een groot verwarmd buitenzwembad (minimum open van eind april tot begin oktober) met ligweide die voorzien is van ligstoelen, 2 terrassen waarvan 1 met een luxe jacuzzi (voor 6 personen) en buitendouche. De tuin met zwembad, terrassen en ligruimte is geheel omheind met een volledig dichte houten omheining van 150cm hoogte. Er zijn 3 dichte doorgangspoortjes in de omheining.

Al onze gebouwen zijn onderling met elkaar verbonden.

Langs alle zijden van de gebouwen hebben wij prachtige vergezichten.

Wij hebben parkeergelegenheid voor 18 wagens (waarvan 2 overdekt). 

Achteraan zijn er eveneens aangelegde tuinen met een kinderspeeltuin en zandbak. Er is eveneens een BBQ aanwezig met tafels en banken voor 24 personen.

Ook aan de veiligheid is gedacht door middel van de nieuwste technologische brandbeveiligingssystemen in alle gebouwen.

Roken is overal toegelaten, uitgezonderd in de slaapkamers.

Huisdieren zijn toegelaten mits ons akkoord (op voorhand aan te vragen).