Welkom in Villa Otium

Villa Otium biedt plaats aan maximum 15 of 22 personen met een woonoppervlakte van ongeveer 700m². Het is een prachtige vrijstaande nieuwe villa op een terrein van 2000 m², gelegen op een heuvel zonder naaste buren, wat garant staat voor een weids uitzicht over de hele omgeving.

Villa Otium bevindt zich in een zeer rustige straat aan de rand van het beschermd natuurgebied van Lamorménil, grenzend aan de beroemde “Baraque Fraiture”.

Villa Otium is het ideale verblijf voor zowel families, bedrijven of groepen die de luxe van een hotel wensen maar in een meer persoonlijke, intieme en huiselijke sfeer.

Villa Otium is een unieke plaats waar samenzijn, je thuis voelen en onthaasten in een ontspannen en gemoedelijke sfeer de speerpunten zijn.

Villa Otium is voorzien van alle luxe met zoals o.m. 7 slaapkamers en 1 duplex suite (met o.a. 2 slaapkamers) telkens met eigen badkamer en (overdekt) terras, grote volledig geïnstalleerde open keuken, grote eetkamer en salon met open haard, leesruimte, verwarmd buitenzwembad met zonneterrassen, jacuzzi, ontspanningruimte met o.a. sauna en tafeltennis, enz…

Doordat Villa Otium in het hartje van de Belgische Ardennen ligt biedt zij in de onmiddellijke omgeving veel mogelijkheden wat sporten (eveneens skiën en langlaufen), wandelingen, cultuur, ontspanning en gastronomie betreft.

Kortom, voor ieder wat wils en genieten is de boodschap.